“Shqipëria tjetër”, perla që kërkon të rilindë – Top Channel Albania – News – Lajme

10Lura është një nga mrekullitë natyrore të Shqipërisë, ndaj së cilës tranzicioni tentoi disa atentate ekologjike. Por ajo i mbijetoi shkatërrimit dhe sot, moratoriumi i pyjeve i ka dhënë mundësinë e ringritjes. Megjithatë, problemet që ka kjo perlë e natyrës dhe turizmit nuk zgjidhen dot brenda një nate.

You might also like
Comments