Shpërthim i madh në Gjermani, dyshohet për sulm terrorist (Foto)

Dëshmitarët e rastit në Gjermani kanë thënë se kanë dëgjuar një shpërthim të zëshëm si dhe kanë parë tym mbi horizontin e kryeqytetit gjerman këta pasdite.
Xenia Antipova ka thënë se ka parë një “kamion që ka shpërthyer” që është pasur nga dy shpërthime të madha dhe disa të tjera të vogla në rrethinën Friedrichshain, e cila është e populluar me turistë, raporton Dailystar, trasmeton Abc24.al

Kontrolloni gjithashtu

Gorica nga Berati, situat e qetë por mbi të gjitha surprizuese për subjektet politike

Zgjedhjet në qarkun e Beratit po kalojnë në një mënyrë të qetë dhe harmonike ndryshe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *