Shikoni luftën mes fokës dhe peshkaqenit

[ad_1]

Disa zhytës në Afrikën e Jugut kanë filmuar momentin se si kanë luftuar një fokë me peshkaqenin, që të mos kafshohej nga ky i fundit. Foka po notonte e qetë, derisa dukej dicka e bardhë që po vinte, derisa u dallua që peshkaqeni po notonte me shpejtësi në drejtim të saj.

Në pamje dukej se si foka mundohej të largohej nga ai për disa sekonda, por në një moment peshkaqeni arriti ta hante.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Një histori e pabesueshme: Letër familjes dy vjet pas vdekjes

[ad_1] Kur në vitin 2001 kishte ndërruar jetë nga sëmundja e kancerit, Brenda Schmitz kishte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *