Shfrytezonte si skllever pune bashkekombesit, pranga padronit shqiptar

18I përdorte si skllevër punonjësit shqiptarë të fermës së tij në Ragusa, duke shfrytëzuar faktin se ishin emigrantë të jashtëligjshëm në Itali.

Bëhet fjalë për 33-vjeçarin shqiptar Auglent Lalollari që shihni në këtë foto, i cili u arrestua gjatë një operacioni kundër punësimeve ilegale, të kryer nga policia në Siçili dhe zyra rajonale e punës.

You might also like
Comments