Sheqerinska: Duhej të bindim se nuk kemi pasur “marrëveshje me djallin”

[ad_1]

Nënkryetarja e LSDM-së, Radmilla Sheqerinska, në emisionin “Top Tema”, deklaroi se është e rëndësishme të sigurohet transferim i qetë i pushtetit. Sipas saj, në periudhën e ardhshme do të ketë kritika, por nuk do të jenë të dëmshme.

“Kritikat në dy vitet e fundit kanë qenë të shtrenjta. Ne e kishim për detyrë t’i bindim se nuk kemi bërë marrëveshje me djallin, të kërkojmë besimin. Por, puna e politikanëve nuk është të qajnë, por të japin……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *