Shënon rënie shitja e televizorëve LCD

[ad_1]

Prodhuesit deri më tash kanë shitur 44 milionë televizorë në tre mujorin e parë të këtij viti.

Kjo megjithatë paraqet një rënie prej 21 për qind, përkatësisht rënie prej 8,4% në nivel vjetor.

Kompania analitike WitsView sugjeron se periudha kyçe gjatë Vitit të Ri kinez ishte nën pritjet. Ajo sugjeron se gjatë tre mujorit të dytë shitja globale e televizorëve LCD do të ketë rritje prej 8%, derisa prognozon se në vitin 2017 do të ketë shitje prej 219 milionë televizorë LCD.

Kur janë në pyetje prodhuesit, në top 5 listë gjenden Samsung (10,1 milionë dërgesa të pajisje TV), LG (6,4 milionë), TCL (2,8 milionë), Hisense (2,5 milionë) dhe Sony (2,1 milionë).

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *