Sa shpesh duhet të pastroni pincetën e vetullave

[ad_1]

Po ju them drejtëpërdrejtë se…Unë kurrë nuk e pastroj pincetën time. Do thoja që rrallëherë, e që në thelb i bie të jetë njejtë sikur asnjëherë. Kjo është në fakt për t’u habitur sepse jam një person që kam fobi nga mikrobet, por që thjeshtë pinceta është një gjë të cilën kurrë nuk më shkon mendja për ta pastruar. Jam menduar rreth kësaj shpesh se sa shpesh njerëzit duhet të pastrojnë pincetën e tyre. Ja edhe përgjigja!

Gjëja e parë që duhet bërë është të përdorni pincetë prej çeliku kështuqë metali nuk e irriton lëkurën tuaj.

InArticle Mobile

Pasi bëra hulumtimet e mia, kuptova se isha një person i tmerrshëm duke mos pastruar pincetën time. A e dini se ju duhet ta pastroni atë pas çdo përdorimi të vetëm?! Ja ku është marrëveshja. Arsyeja pse duhet të pastrohet pas çdo përdorimi është shmangia e krijimit të bakterieve si dhe për ta mbajtur në formën më të mirë që të funksionojë si duhet. Rekomandohet të përdoret alkohol isopropyl në një top pambuku ose peceta pastruese me alkohol që janë për një përdorim, gjë që mund të gjenden në farmaci të ndryshme.

Dhe ja ku e morët përgjigjen. Pra, pastroni gjithnjë pincetën tuaj!/femra.net/

 

 

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Çdokush është duke folur për këto sandale!

[ad_1] Tendencat e modës vijnë e shkojnë, por shumë rrallë lënë gjurmë në shoqëri. Çelësi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *