Rudina/ Kujdesi i flokeve gjate veres, keshilla nga Olti Shulla (15.06.2018)

14Dëshironi që flokët tuaj të jenë të shëndetshëm, të butë dhe të bukur? Me ardhjen e verës, ndryshojnë nevojat dhe kujdesi ndaj flokëve. Të shkurtër apo të gjatë, kaçurrelë apo të drejtë, do të ndihet ndryshimi që do të pësojnë flokët ndaj ndryshimeve klimatike. Për këtë arsye është e rëndësishme të ndërmerren hapat e duhur që të jenë të shëndetshëm dhe plot shkëlqim.
Grimieri i njohur Olti Shulla sjell disa këshilla për të gjithë të interesuarit përmes emisionit “Rudina”. Ndiqni videon për të mësuar më tepër për kujdesin që duhet të tregoni ndaj flokëve gjatë verës.

You might also like
Comments