“Roman Abramoviç” në Presidencë – Top Channel Albania – News – Lajme

1710 vite më parë ai nisi punën për të sjellë një mozaik prej 100 mijë gurësh, të marrë nga e gjithë bota. Pikënisja ishte një gur i vetëm, ndërsa figura e Abramoviçit, biznesmenit rus dhe Presidentit të klubit anglez të futbollit, Chelsea, ishte krejt rastësore.

You might also like
Comments