Robert Mueller, prokuror i posaçëm për çështjen e ndërhyrjes së Rusisë në zgjedhje

[ad_1]

Ish drejtori i FBI-së Robert Mueller u emërua prokuror i posaçëm për të mbikqyrur hetimin për ndërhyrje të mundshme të Rusisë në zgjedhjet presidenciale të 2016-ës. Kjo vjen pas një jave të mbushur me skandale që kanë përfshirë administratën e presidentit Donald Trump.

Ish drejtori i FBI-së Robert Mueller do të drejtojë hetimin lidhur me bashkëpunimin e mundshëm mes Moskës dhe ekipit të këshilltarëve të fushatës presidenciale të Donald Trumpit.

Vendimi u mor të……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Sulmuesi i policit në Paris pranon se ka lidhje me Shtetin Islam

[ad_1] Burri, i cili kishte sulmuar policin jo shumë larg katedrales Notr Dam në Paris, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *