Qeveria bën zemrën gur/ Pas mbylljes së kopshteve dhe çerdheve 2 javë leje për njërin nga prindërit

0
87
Gjigandi

Ditën e sotme pas evidnetimit të 10 rasteve të para me Koronavirus në vend, qeveria duket se ka vendosur për t’i dhënë ditë pushimi njërit prej prindërve qofshin të punësuar në sektorin publik apo privat në mënyrë që të mund të kujdesen për fëmijët e tyre.

Vendimi është marrë pas mbylljes së shkollave, kopsheteve dhe çerdheve.

Sipas vendimit të marrë nga Këshilli i Ministrave sot, njëri prej prindërve me fëmijë të vogël mund të qëndrojë në shtëpi prej datës 10 mars deri në datën 23 mars kur edhe parashikohet rifillimi i aktivitetit në institucionet arsimore.

vendimmm.png

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu