Procesi Sportiv, 4 Qershor 2018, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Sport Talk Show

22Tema: Kombetaret e huaja te futbollit. Kupa e Botes “Rusi 2018”. 10 skuadrat me te mira dhe si do te luajne ato ne boteror.
Te ftuar: Redi Jupi, Gezim Sinemati, Lorenc Jemini, Jetmir Halilaj, Anisa Murataj, Arjan Bakalli, Deborah Keçi, Tomas Koxhaj
Lidhje me Skype: Anatoly Shkareda

You might also like
Comments