Porto Romano nuk po mbyllet, banorët dyshues – Top Channel Albania – News – Lajme

53Në vendgrumbullimin e mbetjeve urbane në Porto Romano të Durrësit, banorët shprehen dyshues për premtimin e bërë nga kryeministri Edi Rama gjatë mbledhjes së qeverisë në Durrës. Pothuaj një muaj pas deklaratës dhe vizitës në Porto Romano, asgjë nuk ka filluar te ndryshojë.

You might also like
Comments