Pasdite ne TCH, Nga kamarier në pronarin e restoranteve në New York, 25 Dhjetor 2017, Pjesa 4

13Tema: Alban Prelvukaj
– Historia e Alban Benjamin Prelvukaj. Si i doli shqiptari nga Plave dhe Guci te behet nje nder njerezit me te rendesishem ne New York ne fushen e restoranteve. “Benjamin Stake House” rrjeti i restoranteve te vleresuar si me te miret ne New York disa here. Endrra amerikane e bere realitet nga Alban Prelvukaj

You might also like
Comments