Pas këtij lajmi, nuk keni për tu zgjuar më kurrë herët në mëngjes

[ad_1]

Shpesh thuhet se të zgjohesh në 5 të mëngjesit rritë produktivitetin. Kjo duket si një këshillë solide. Por, sipas shkencës, a është kjo e vërtetë? A është në fakt mirë të zgjoheni në 5 të mëngjesit?

Vetëm nëse jeni biologjikisht të prirë për t’u zgjuar herët, nuk duhet ta detyroni veten. Këto janë tri arsye pse:

Mund të reduktojë lumturinë

Shumë njerëz të suksesshëm zgjohen herët në mëngjes për të pasur një fillim sa……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *