Pacientet në Maqedoni do të duhet që të plotësojnë një formular për vetëvlerësim të depresionit

[ad_1]

Nga sot, pacientet që do ta vizitojnë mjekun e tyre amë do të duhet që të plotësojnë një formular për vetëvlerësim të depresionit.

Përgjigjet në pyetje do të tregojnë nëse te pacienti ka prani të shqetësimeve psiqike, sociale dhe profesionale. Sipas mediave në Maqedoni, bëhet fjalë për aktivitet që zbatohet nga Shoqata e mjekëve të përgjithshëm-mjekësisë familjare, me rastin e 19 majit, Ditës botërore të mjekëve familjar dhe të përgjithshëm,……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *