Organizohet diskutim për turizmin malor në Maqedoni

[ad_1]

Nën organizimin e Ambasadës së Francës dhe Institutit Francez, në Shkup do të organizohet debat me temë ”Turizmi malor dhe ekoturizmi për zhvillim të qëndrueshëm për Maqedoninë”.

Në aktivitet do të marrin pjesë njohës të kësaj lëmie nga Franca që janë pjesëtarë organizatash që merren me hulumtimin e të gjitha mundësive për bashkëpunim në drejtim të baraspeshimit të zhvillimit në rajon.


[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *