Ora News – Qarkullimi sot në autostradën e riveshur me asfalt

17Subscribe në Ora News këtu

Punimet përgjatë autostradës Tiranë- Durrës janë ndërprerë gjatë mëngjesit të së premtes për të rinisur përsëri të hënën. Autoriteti Rrugor dhe Policia Rrugore bëjnë me dije se ndalimi i punimeve është bërë për të lehtësuar qarkullimin e pushuesve gjatë fundjavës për në bregdet.

Brenda një javë në autostradën Tiranë-Durrës ka përfunduar riparimi i dy segmenteve Qafë-Kashar-Vorë deri në Maminas.

Gjatë mëngjesit të së premtes trafiku ka qenë normal përgjatë autostradës, duke qenë se punimet janë ndërprerë mëngjesin e së premtes.

Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar dhe policisë rrugore kjo masë është marë me synim lehtësimin e lëvizjes së pushuesve që frekuentojnë plazhet gjatë fundjavës.

Autostrada do të jetë e hapur në të dyja drejtimet nga deri mengjesin e të hënës ora 06:00.

Aktualisht ka përfunduar ndërhyrja në segmentin më të dëmtuar të autostradës Vorë-Maminas dhe Qafë-Kashari Vorë.

Për më shumë lexoni në:

You might also like
Comments