Ora News – Mema në “360Gradë”: Në negociata me Greqinë shkojmë në stekë shumë të ulët

11Subscribe në Ora News këtu

Gazetari Marin Mema i ftuar në “360 Gradë” në Ora News thotë se Shqipëria shkon në stekë shumë të ulët në negociatat me Greqinë.

Mema: Ne kur ulemi në negociata me shtetit grek ulemi me stekën shumë poshtë. Nuk mund të futesh me shtetin grek në këto negociata. T’i ke praktikisht një numër të frikshëm shqiptarësh atje. Janë dokumente pa fund. Edhe kryeqyteti i Greqisë ka qenë në Peloponez, në Mani dhe Manin ia vunë emrin shqiptarët. Unë jam dakord që është një politikanë për të mbështetur dhe faktorizuar shqiptarët. A po e përdorim ne këtë? Jo! Nuk po e përdorim.

Për më shumë lexoni në:

You might also like
Comments