Ora News – Elbasan, historia e polices që braktisi gazetarinë

10Subscribe në Ora News këtu

Dita e punës nisi me lule dhe urime, për Ina Hykën, një nga 1467 gratë punonjëse të Policisë së Shtetit.

Më pas, bashkë me kolegun dhe kamerën e Ora News, doli në patrullim në qytetin e Elbasanit, ku shërben prej 3 vitesh.

Tetë marsi ishte një ditë e qetë, në Elbasan

Ndërhyrja e policisë nuk ishte e nevojshme, por njerëzit me uniformë që mbrojnë rendin e sigurinë, thotë se janë të gatshëm për çdo sfidë

Policja: Çdo ditë është ndryshe për ne. Është vështirësia mbi të gjitha dhe dalim nga shtëpia me idenë që duhet të kalojmë çdo sfidë që na sjell dita.

Për vite me radhë, arma e policisë shihej si monopol i burrave.

Për më shumë lexoni në:

You might also like
Comments