OBRM-PDUKM: Rezultatet e punës sonë janë të qarta për qytetarët

[ad_1]

OBRM-PDUKM-ja në kumtesën e sotme thekson se rezultatet nga puna dhe kujdesi i kësaj partie janë qartë të dukshme për qytetarët dhe se qytetarët i dijnë dallimet mes OBRM-PDUKM-së dhe LSDM-së.

Në kumtesë përmendin marrëveshjen e djeshme për Qendrën e re Klinike e cila kushtoi 72 milionë euro, hapjen e sotme të Filharmonisë së Maqedonisë, pagesën e subvencioneve për bujqit, si disa nga rezultatet e punës së tyre.

Nga OBRM-PDUKM njoftojnë se në vazhdë janë edhe disa projekte tjera si……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *