Norvegjia ndërton tunelin e parë në botë për anije

[ad_1]

Norvegjia planifikon që vitin e ardhshëm të fillojë ndërtimin e tunelit të parë në botë për anije, i gjatë 1700 metra, i cili parashihet të ndërtohet deri në vitin 2023.

Tuneli do të duket ashtu që nëpërmes tij të mund të kalojnë anijet e rënda deri 16 mijë tonë.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *