Njeriu më i fortë në Kosovë, shikohet në pasqyrë, ka një plan

[ad_1]

Kur e shikon trupin e tij për një moment rrëqethësh, për faktin kur shikon se çfarë fuqie ka dhe që ia ka dhuruar Zoti. Bujar Muli nga Vushtrria njihet si njeriu më i fortë në Kosovë, që me duart e tij ndalë veturën, po ashtu edhe me shpinë që çon lart traktorin, por tani ka edhe një plan tjetër.

Ai ka postuar një foto kur e shikohet në pasqyrë, në shikimin e tij le të nënkuptojë se ka ndërmend të bëj diçka të jashtëzakonshme në ditët e ardhshme.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

FIFA hesht rreth rrezikut të mbajtjes së botërorit në Katar

[ad_1] Pas shpërthimit të krizës diplomatike në Lindjen e Afërt, sytë e adhuruesve të sportit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *