Njeriu më i fortë në Kosovë kërkon mbrojtje, dikush po e spiunon!

[ad_1]

Bujar Muli apo njeriu më i fortë në Kosovë, i cili njihet që me dy duart e tija ndalë veturën ose me shpinë e çon lartë traktorin, ka befasuar me një postim, duke kërkuar mbrojtje.

“Kërkoj mbrojtje tek Ti prej shokut i cili thurë (kurtha kundër meje), sytë e tij më mbikëqyrin (vëzhgojnë) mua dhe zemra e tij më spionon mua. Nëse ai sheh ndonjë të mirë (nga unë), e fsheh atë, e nëse sheh ndonjë të keqe (nga unë), e shfaq (e përhap) atë”, shkruan Muli.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

FIFA hesht rreth rrezikut të mbajtjes së botërorit në Katar

[ad_1] Pas shpërthimit të krizës diplomatike në Lindjen e Afërt, sytë e adhuruesve të sportit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *