Një goditje arme qe ndodh një në një miliard herë(Video)

Një polic nga Kolorado ndeshet me dy keqbërës, që i nxjerrin armën dhe e plagosin rëndë policin Jose Ramon Marquez.

Polici, me rroba civile, nxjerr armën e tij dhe qëllon. Një prej plumbave të policit futet direkt në grykën e revoles së keqbërësit, duke e bllokuar armën. Një goditje që ndodh një herë në 1 miliard./Abc24.al

Kontrolloni gjithashtu

Fati i zgjedhjeve në Shqipëri , ABC24.AL shfaq sondazhin

  Sipas disa kërkimeve të bëra nga ana jonë ,gjithashtu konktatet që kemi patur me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *