Një asteroid i madh i afrohet Tokës më 19 prill

[ad_1]

Një asteroid i madh – 1km i gjerë – është nisur në drejtim të Tokës, duke bërë që astronomët ta cilësojnë atë si “potencialisht të rrezikshëm”. Por mos u brengosni, guri i madh i hapësirës pritet të kalojë pranë Tokës sigurt.

Sipas NASA-s, kalimi i këtij asteroidi pranë Tokës do të jetë kalimi më i afërt në 400 vjet, dhe asnjë asteroid tjetër nuk është parashikuar se do të kalojë më afër planetit tonë se ky.

Megjithatë, një tjetër asteroid pritet të kalojë pranë Tokës më 2091.

Asteroidi u zbulua nga astronomët në maj të vitit 2014, i cili u përshkrua si “objekti i ndritshëm”.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *