Ngeli shtatzënë në ‘Big Brother’, përgjigja e të dashurit e la me ‘gisht në gojë’

0
27

Në krevat, Donaldi dhe Elisona diskutojnë dhe bëjnë batuta me njëri-tjetrin dhe këtyre batutave u bashkohet edhe “komshiu” Olsi.

Olsi i thotë Elisonës se “do t’i lërë granatën në dorë”, ndërsa Elisona i drejtohet Donaldit me një deklaratë të fortë.

“Donald, më ke lënë shtatzënë”,- i thotë ajo.

“Çfarë thua moj?! Unë jam steril!”,- i përgjigjet ai.

Më pas, Olsi pyet Elisonën nëse e pëlqen Donaldin pa mjekër. Ajo i thotë “jo” dhe Donaldi shpjegon pse.

“Se dukem si konviktor, prandaj”,- shton ai, duke iu rikthyer bisedës së mëparshme.

“Dobësohu pra, lopë!”,- i thotë ai Elisonës me shaka dhe më pas çifti puthet e përqafohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here