Nga sot shkresat zyrtare nuk do të kenë më logon e vitit të Skënderbeut

52

Nga sot në letrat zyrtare logo e vitit të Skënderbeut nuk do të jetë më.

Këtë gjë e komenton dhe Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave Ardit Bido, ku në një postim në Facebook shkruan:

Mbeti në histori😅

Shkresat zyrtare nga sot nuk do të kenë më logon e Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit-Skënderbeut.🇦🇱
Mirëpo, historianët e pas disa dekadave do ta gjejnë në çdo dokument zyrtar të krijuar gjatë këtij viti si simbol i një viti frymëzues për çdo shqiptar. 👐

#ArkivatFrymëzojnë😀
#VMGJKS💪🏻🔚

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz
You might also like
Comments