Në Shkup realizohet ”Parada e Maturës 2017”

[ad_1]

Manifesetimi tradicional ”Parada e Maturës 2017” do të mbahet sot në mesditë në sheshin ”Maqedonia” që simbolikisht nxënësit e shkollave të mesme i japin fund arsimit të mesëm.

Këtë vit do të vallzojnë maturantët e Shkupit, Strugës, Ohrit, Strumicës dhe Gjevgjelisë. Pritet që në vallëzim të përfshihen rreth 2000 maturantë.

Përndryshe, ky aktivitet filloi të realizohet në Maqedoni në vitin 2007 në Shkup dhe në Ohër. Aktiviteti fillon në mesditë.


[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *