Naim Ambazi pyet: A nuk duhet hoxha ta festoi ditëlindjen, ku shkruan ajo ?

33

Kengetari Naim Abazi ka thënë se të festosh ditëlindjen nuk është haram dhe se ka kënduar në ditëlindjen e hoxhes siç e quan ai (duke aluduar për kryetarin Rexhepi), pa pagesë.

“T’ju pyes juve, a nuk duhet hoxha ta festojë ditëlindjen? A nuk duhet të këndohet, ku shkruan ajo?”, janë pyetjet që ka shtruar Naim Abazi tek sa jep sqarim për festimin e ditëlindjes së Sulejman Rexhepit.

Shikone videon e më poshtme nga emisioni Mirage, nga minuta 11:30, ku Naim Abazi flet për festimin e ditëlindjes së Sulejman Rexhepi./puls.al/

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz
You might also like
Comments