Mund t’ju duket objekt i braktisur por gaboni, është Qendra e Shëndetit Mendor Tiranë

28

E lënë pas dore dhe e degraduar totalisht kjo është godina në të cilën ndodhet sot Qendra e Shëndetit Mendor Tiranë

Redaksia jonë ka siguruar disa pamje të kësaj godine ku siç shihet ajo është në kushte tepër të këqija infrastrukturore ndër vite.

Urojmë që dikush të vendosi dorë mbi këtë institucion.

You might also like
Comments