MPB sqaron pse nuk është kryer kontroll tek kumanovari i cili ka marrë pjesë në protestë në Kuvend

[ad_1]

Ministria e Punëve të Brendshme pasdite përmes një njoftimi sqaroi se lidhur me ngjarjet në Kuvend më 27 prill nuk është kryer kontroll në shtëpinë e I.J., nga Kumanova sepse një urdhër i tillë dha gjykatësja e procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Shkup 1.

“Në orën 06:15 minuta u vendos kontakt telefonik me gjykatësin e procedurës paraprake nga Gjykata Themelore e Shkupit 1, e cila u informua për gjendjen momentale (se askush nuk e hap derën) ku gjykatësja tha të mos procedurohet sipas urdhrit me shkrim……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *