Motorola Moto X vërehet në reklamën zyrtare të kompanisë

Telefoni i ardhshëm i Motorola-s, Moto X nuk është fakt i panjohur, pasi që deri më tash kemi pasur rastin të shohim disa raportime mbi specifikat e tij.

Megjithatë, kësaj radhe telefoni ka rrjedhë në videon zyrtare, të cilën Moto USA e ka hedhur në YouTube, në mënyrë që të kremtojë 44-vjetorin e thirrjeve në telefonat mobil.

Video është e qasshme në vetëm kualitetin 480p, që kufizon detajet të cilat mund t’i shohim. Por, edhe më tej dihet se telefoni është në pajtim me atë që deri më tash është ditur për të, sidomos kur është në pyetje dukja.

Kur flitet për specifika, Motorola Moto X pritet të ketë procesor Snapdragon 625, 3GB/4GB RAM, 32GB/64GB hapësirë të brendshme, si dhe kamerë nga mbrapa prej 13MP.

Kontrolloni gjithashtu

Përshpejtoni ndezjen e kompjuterit Windows 10 me një marifet të thjeshtë

Ekzistojnë mënyra pafund për të rregulluar problemet me ndezjen e ngadaltë të kompjuterit por një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *