Mema: Flasim për Luginën e Preshevës me serbët, askush s’flet për Sanxhakun

12Subscribe në Ora News këtu

Gazetari Marin Mema i ftuar në “360 Gradë” në Ora News thotë se me serbët nuk diskuton askush për Sanxhakun e Pazarit të Ri ku ka pasur rreth 300 mijë shqiptarë.

Mema: Ulemi dhe diskutojmë gjithmonë me serbët, diskutojmë Medvegjë, Bujanoc, Preshevë. Këtu mbyllet filmi. Askush nuk përmend ekzistencën e Sanxhakut të Pazarit të Ri që ka mbi 300 mijë shqiptarë pavarësisht se janë deklaruar mysliman.

Për më shumë lexoni në:

You might also like
Comments