Mbi 82 miliardë aplikacione janë shkarkuar nga Google

[ad_1]

Google ka bërë të ditur se mbi 82 miliardë aplikacione janë instaluar nga Play Store vitin e kaluar, rritje prej 65 miliardë shkarkime që janë raportuar në 2015.

Ky lajm u bë i ditur nga ekipi i Android, në konferencën e kompanisë që është dukë u zhvilluar, I/O Conference.

Përveç kësaj, Burke diskutoi rreth Android Wear, duke vënë në dukje se një total prej 24 prodhuesve janë përkushtuar ndaj platformës kompanisë për pajisjet e trupit apo ‘wearable’.

Ai gjithashtu zbuloi se platforma e informacionit Android Auto – së shpejti do të jetë në dispozicion edhe në makinat e Audi.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *