Mbahet konferenca “FSK– perspektivat e së ardhmes”

[ad_1]

Mbahet konferenca “Forca e Sigurisë së Kosovës – Perspektivat e së Ardhmes”, e cila organizohet nga Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit.

Në këtë konferencë do të jetë i pranishëm edhe Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Gorica nga Berati, situat e qetë por mbi të gjitha surprizuese për subjektet politike

Zgjedhjet në qarkun e Beratit po kalojnë në një mënyrë të qetë dhe harmonike ndryshe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *