May: Asnjë vend për Skocinë në negociatat për Brexit

Kryeministrja britanike, Theresa May refuzoi sot që independentistët në pushtet në Skoci të ulen në tryezën e negociatave për Brexit, duke prezantuar në Edimburg programin e partisë së saj për zgjedhjet legjislative të 8 qershorit.

“Gjatë këtyre bisedimeve, do të negocioja si kryeministre e Britanisë së Madhe. Ne do të vazhdojmë të diskutojmë dhe punojmë me qeverinë skoceze dhe administratat e tjera rajonale, por përsa i përket atyre që do të jenë në tryezën e negociatave,……

Kontrolloni gjithashtu

Protestë kundër G7-tës

Pas përfundimit të Samitit G7 në Sicili, është mbajtur një protestë kundër G7-tës, ku ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *