Dy shqiptarët e arrestuar lidhur me masakrën e 14 korrikut në Nice të Francës janë identifikuar si Artan Henaj, i lindur në Fier në vitin 1978 (38-vjeç), dhe Enkelejda Zaçe (34-vjeç), e lindur në Elbasan në vitin 1974.

Zaçe është një qytetare franceze dhe është e martuar me Henaj, i cili akuzohet nga autoritetet franceze për bashkëpunim në akte terroriste

Sipas raportimeve, Henaj ishte ai që i siguroi një armë autorit të masakrës në Nice, Mohammed Lahouaiej Bouhel, ku mbetën të vdekur 84 persona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here