Londra ngrihet në këmbë kundër Trump, shihni revoltën qytetare

64

Londra është pushtuar nga një numër i madh qytetarësh protestues anti-Trump.

Me mijëra qytetar kanë dal në rrugë kundër Presidentit Amerikan gjatë vizitës së tij në Mbretërinë e Bashkuar.

Trump ndodhet në Londër për pjesëmarrje në Samitin e NATO-s i shoqëruar dhe nga zonja e parës.

Siç duket ai ka shkelur në një vend ku është i padëshiruar

You might also like
Comments