Larja e dhëmbëve te fëmijët duhet patjetër të bëhet shprehi

[ad_1]

Shumica e prindërve insistojnë që vogëlushët e tyre çdo mbrëmje t’i lajnë dhëmbët, ndërkaq ata refuzojnë.

Mirëpo, nga këto insistime prindërit nuk bën të heqin dorë, madje për shumë vite, derisa fëmijët të bëhen të aftë që vetë të mbajnë higjienën e gojës.

Këshillat e stomatologëve janë që “t’i zbusin” duke u blerë pastën me aromë dhe shije të këndshme, sepse vogëlushët “dorëzohen”……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *