Largohen nga puna 15 policë, nuk vepruan profesionalisht kur u sulmuan deputetët

Ministria e Brendshme ka pezulluar edhe 15 policë të tjerë të cilët më 27 prill në Kuvend nuk kanë vepruar profesionalisht. Në mesin e të pezulluarve është edhe ndihmës ministri i angazhuar për çështje telekomunikimi Nebojsha Stajkoviq, i cili do të mbajë përgjegjësi për mos funksionimin e tetra- sistemit, i cili regjistron komandot nga drejtoritë kryesore në MPB siç janë Drejtoria e Sigurisë dhe Kundërzbulimit, Byroja për Siguri Publike dhe drejtoria e gjashtë, gjatë dhënies së……

Kontrolloni gjithashtu

Gruevski: Rreziku i “Deklaratës së Tiranës” nuk ka kaluar

Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, sot deklaroi se rreziku i të ashtuquajturës “Deklaratës së Tiranës” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *