Kryeministrja britanike – Vuçiqit: Normalizoni raportet me Kosovën

Kryeministri britanike Theresa May ka përgëzuar kryeministrin e Serbisë Aleksandar Vuçiq për zgjedhjen e tij si President, dhe njëherit ka përshëndetur angazhimin ndaj reformave në këtë vend.

Ajo ka theksuar se Serbia luan një rol qendror në sigurimin e stabilitetit në rajon.

“Serbia luan një rol qendror në sigurimin e stabilitetit në rajon dhe unë shpresoj se gjatë presidencës së tij do të vazhdojë të bëjë përparim në dialogun me Prishtinën dhe normalizimin e marrëdhënieve, të cilat janë thelbësore për paqen,” thuhet në letrën e urimit të saj ndaj kreut të Qeverisë serbe.

Kontrolloni gjithashtu

Sigurimi i detyrueshëm motorik, primet shënojnë rritje mbi 12%

Primet e sigurimit të detyrueshëm motorik gjatë periudhës janar-prill 2017 arritën rreth 2,770 milionë lekë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *