Kërkesa më të mëdha se sa pritej për Samsung Galaxy S8+

[ad_1]

Samsung Galaxy S8+ do të arrijë rezultate më të mira se sa ka pritur kompania sa i përket shitjes.

Këto të dhëna bëhen të ditura në raportin më të ri nga Koreja Jugore, duke cituar burime industriale.

Pohimi bazohet në të dhënat se modeli më i ri i Samsung-ut ka marrë reaksione pozitive të blerësve, të cilët kanë porositur më shumë njësi se sa që kishte pritur Samsung.

Kompania pas kësaj mund të shtojë dukshëm prodhimtarinë e telefonave Galaxy S8+, gjë që tregon se përdoruesit me të vërtetë dëshirojnë pajisje me ekrane më të mëdha.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *