Jepte lajmet e zhveshur, Eliona Pitarka bëhet nuse

15

Ajo u bë e njohur për publikun pasi u shfaq me gjoksin jashtë teksa prezantonte edicionin informativ në një televizion.

Sot Eliona Pitarka ka hequr dorë nga prezantimi dhe e shohim si pjesë të kastit të aktorëve në “2XL”.

Por Eliona këtë herë është shfaqur si një kukull e vërtetë teksa ka pozuar e veshur nuse.

Ajo duket e mrekullueshme ndërkohë që të gjithë kanë komentuar pamjen e saj me fustan të bardhë. 

You might also like
Comments