Ish volejbollistja kujton demonstratat: ‘Ja vdekje, ja liri’

11

Ish volejbollistja e kombëtares së Kosovës, Mimoza Shkodra, një periudhë të gjatë është pjesë e KV Dritës, aktualisht nënkryetare e Federatës së Volejbollit, ka kujtuar njërën nga demonstrata para 21 viteve kundëlr regjimit kriminal të Serbisë.

“Me moton ‘Demokraci’, ‘Liri’, ‘Pavarësi’, ‘Ja vdekje, ja liri’… 15 vjeçe në atë kohë. Demonstratat e vitit 97- të…

Atëherë kur çdo gjë jepnim për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës. Foto në ekspozitën “ Kontributi i grave në shtetndërtim” Galerina e qytetit të Gjilanit, në kujtim të 20 vjetorit të demonstratave”, shkruan Shkodra, e cila ka qenë edhe ish Missi i parë i Gjilanit.

You might also like
Comments