Ish boksieri i gjeneratës së artë të Prishtinës, Shabani: Urime ‘Bota sot”

0
5
Gjigandi

Ish boksieri i gjeneratës së artë të Prishtinës, Zahir Shabani, tha se gazeta ‘Bota sot’ gjithmonë e ka përkrahur sportin dhe iu ka dhënë hapësirë të gjitha disiplinave sportive. Shabani uron 25 vjetorin e gazetës “Bota sot”. 

“Urime ‘Bota sot’, uroj suksese e suksese”, ka uruar Shabani.

Zahir Shabani i takon plejadës së artë të Prishtinës, të kohës së Xhevdet Pecit, Skënder Hajdinit, Afrim Majancit, Abedin Likës, Fatmir Makollit etj. 

I takon gjeneratës së artë, që pesë herë kanë qenë kampionë të ish Jugosllavisë dhe gjashtë herë nënkampionë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu