Irani dënon sanksionet e reja të raketave të SHBA-së

Irani ka kritikuar sanksionet e reja amerikane në programin e saj të raketave të enjten, duke thënë se ata do të minojnë marrëveshjen bërthamore me fuqitë botërore.

“Irani dënon administratën e SHBA-së në përpjekjet e saj për të reduktuar rezultatet pozitive të vendit në zbatimin e detyrimeve të JCPOA (marrëveshje bërthamore) duke shtuar individë në listën e sanksioneve të njëanshme dhe joligjore,” ka deklaruar zëdhënësi i ministrisë së jashtme Bahram Ghasemi,……

Kontrolloni gjithashtu

Terrori dhe feja islame

Një javë tjetër terrori: në Mançester, një atentator britanik me origjinë nga Libia, vret në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *