iPhone 8 vs Galaxy S8, cili më i bukur?

[ad_1]

Samsung ka vjedhur gjithë vëmendjen në tregun e celularëve pas lansimit të Galaxy S8 dhe S8+, që përmbajnë një dizajn i cili “turpëron” dizajnin e iPhone.

Por, Apple nuk e ka në plan ta përdorë dizajnin e njëjtë të iPhone kur të lansohet iPhone 8.

Dhe tani, një video e re imagjinon gjeneratën e re të iPhone, me një dizajn që lë prapa celularët e rinj të Samsung.

Shikojeni konceptin e iPhone 8:

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *