Intervista ku Bashar al-Assad fliste për Kosovën duke e vajtuar Serbinë

26

Presidenti sirian, Bashar Assad në një intervistë për mediat serbe të vitit 2016, pati folur për problemin e Sirisë dhe raportet e tij me Serbinë.

Ai pati thënë se ‘Siria po përjetonte atë që kishte përjetuar Serbia në vitin 1999’

Ja pjesa e intervistës ku Assad fliste për problemin mes Kosovës dhe Serbisë si dhe intervista e plotë ne gjuhën angleze KËTU!

Zoti President, marrëdhëniet mes Serbisë dhe Sirisë. A keni ndonjë mesazh për popullin serb?

Lajmin e plotë mund ta lexoni duke klikuar linkun tek Mediat Shqiptare KETU

You might also like
Comments