Instagram, rrjeti social më i keq për shëndetin mendor

[ad_1]

Instagram për momentin është njëri ndër rrjetet sociale më të përdorura në botë.

Edhe pse ka shumë përdorues, ky rrjet social është zgjedhur si më i keqi për shëndetin mendor tek të rinjtë.

BBC njofton se studimi është kryer në Britaninë e Madhe, ku janë përfshirë 1,479 persona të moshës nga 14 deri 24 vjeçare, të cilët janë pyetur se cilat prej pesë rrjeteve sociale ka ndikim negativ te përdoruesit.

Në mesin e YouTube, Snapchat, Facebook, Twitter dhe Instagram, ky i fundit ka marrë më së shumti ‘vota’ si më i keqi për shëndetin mendor, duke përfshirë makthin, depresionin, vetminë dhe ngacmimet e ndryshme.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *